Erikoishammashoidon osaaja Helsingissä ja Espoossa

LUONNOLLISET HAMPAAT NOPEASTI JA EDULLISESTI

Halusimme varustaa vastaanottomme parhailla mahdollisilla laitteilla, jotta voisimme tarjota laadukkaita hoitovaihtoehtoja asiakkaillemme ilman odotusta, kilpailukykyiseen hintaan.

Keraamiset paikat, kruunut ja sillat

Kerralla hyvin tehty keraaminen paikka on kauniimpi ja kestävämpi, ja usein lopulta kustannuksiltaan pienempi, kuin hampaan korjaaminen perinteisillä muovipaikoilla. Aidon hampaan ulkonäön ja tunteen saavuttamiseksi käytämme alan viimeisintä huipputekniikkaa eli Cerec Omnicam® -laitteistoa. Hampaista muodostetaan Cerec-skannerin avulla kolmiulotteinen digitaalinen jäljennös.  Tarvittaessa voimme käyttää omia ehjiä hampaitasi suunnittelun lähtökohtana taataksemme mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Tietokonesuunnittelun avulla näet omin silmin, kuinka uusi täyte on suunniteltu juuri sinulle sopivaksi. Cerec-laitteiston avulla hoito on turvallista, nopeaa ja dokumentoitua.

Hammasimplantit

Eroon lonksuvista irtoproteeseista ja huoletonta haukkaamista! Hammasimplanteilla eli keinojuurilla voidaan korvata yksittäinen puuttuva hammas, useamman hampaan puutos tai jopa kokonaan hampaaton leuka. Hammasimplanttihoidon toteuttaminen on usein tiimityötä, jossa kokenut suukirurgi asentaa varsinaisen keinojuuren ja proteettisen rakenteen asentaa oma hoitava hammaslääkäri. Tarvittaessa hoidon suunnittelussa käytetään hyväksi 3D-röntgenkuvantamista. Käyttämämme menetelmät ja materiaalit valitaan yksilöllisesti potilaan tarpeiden mukaan, turvallisuudesta ja laadusta tinkimättä.

Pelkopotilaiden hoito ja hammashoito nukutuksessa

Suun ja hampaiden hoito aiheuttaa melkeinpä jokaisessa meissä enemmän tai vähemmän jännitystä. Hyvien kokemusten myötä hammashoitopelko voi myös lieventyä tai loppua kokonaan. Haluamme tarjota sinulle koko ammattitaitomme käyttöömme, jotta tämä on mahdollista myös sinullekin. Hammashoitopelkoon liittyvää ahdistusta voidaan hoidon yhteydessä poistaa tarvittaessa lääkityksellä. Tarjoamme myös hammashoitoa nukutuksessa. Tällöin hoito toteutetaan yhdessä anestesialääkärin valvonnassa, luonnolllisesti potilasturvallisuudesta tinkimättä.