Yleishammashoitoa Helsingissä ja Espoossa

LAADUKASTA HAMMASHOITOA NAAPURISSA, TUTULLA HAMMASLÄÄKÄRILLÄSI

Etsitkö modernia ja kotoisaa hammaslääkärivastaanottoa, jossa on kohtuuhinnat ja taitavat hammaslääkärit? Ja jonne on helppo tulla, vaikka heti.

Yleishammashoito

Suussa piilevät vauriot ja tulehdukset hoitamalla ehkäiset niistä aiheutuvien, joskus vakavienkin terveysongelmien syntymisen. Hoidamme sinua luottamuksella ja joustavasti huomioiden erilaiset elämäntilanteet ja erikoistarpeet. Hammas & Hammas-vastaanotoilla sinulle tarjotaan aina korkealaatuista hammashoitoa alan uusinta tietoa ja modernia laitteistoa hyödyntäen.

Hammastarkastus

Hammastarkastuksessa hammaslääkäri selvittää hampaidesi, ikenien, suun limakalvon kuin purennan kunnon. Piilevät leuka- tai hammasluussa sijaitsevat tulehdukset ja muutokset selvitetään tarvittaessa röntgen-kuvauksella. Mikäli hammastarkastuksen yhteydessä havaitaan hoidon tarvetta, saat  hammaslääkäriltäsi vaihtoehtoja juuri sinulle sopivista hoitoratkaisuista. Hoidon kustannukset ja sinulle soveltuvat aikataulut selvitetään ennen hoitojen mahdollista toteuttamista.

Hampaiden paikkaus

Yleisimmät syyt hampaiden paikkaamiseen ovat hampaiden reikiintyminen, kuluminen tai paikatun hampaan lohkeaminen. Oikein valitun paikkamateriaalin ja sidostamisen myötä lopputulos on oireeton, esteettisesti kaunis hammas, joka tuntuu purennassa hyvältä – eikä pakkaa ruokaa hammasväleihin ruokailun yhteydessä. Erittäin syvien kariesten hoidossa voidaan käyttää myös ns. “lääkepaikkoja”, joiden avulla joskus pystytään välttämään muuten todennäköinen juurihoidon tarve.

Hammaskiven poisto ja ientulehduksen hoito

Ientulehdus ja hammaskiven kertyminen on verrattain yleinen vaiva, joka johtuu mm. heikosta suuhygieniasta, hampaiden virheasennoista, hammaspaikkojen ylimääristä tai niiden yhdistelmästä. Hoitamattomana vaikeissa tapauksissa ientulehdus voi johtaa jopa hampaiden kiinnityskudoksen ja lopulta hampaan menettämiseen. Lievissä tapauksissa hammaskiven poisto voidaan tehdä hammastarkastuksen yhteydessä, mutta vaikeammissa tapauksissa hammaskiven poistoa voidaan tarvita useamman kerran vuodessakin.  

Juurihoito

Hammasytimen tulehdukset voivat olla äärimmäisen kivuliaita ja akuuttia hoitoa vaativia. Käytössämme olevilla laitteilla vaivat saadaan onneksi lievitettyä nopeasti ja kivuttomasti. Erittäin vaativissa tapauksissa pystymme hyödyntämään vastaanotollamme 3D-röntgenkuvausta hoidon suunnittelussa.  Juurihoidettu hammas on hauraampi kuin täysin ehjä hammas. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja hampaan lohkeamiskierteen välttämiseksi suosittelemme juurihoidon jälkeen hampaan korjaamista keraamisella täytteellä tai kruunulla.

Hampaiden valkaisu vastaanotolla tai kotona

Hampaiden valkaisun avulla saat upean hymysi takaisin! Hammaslääkärin tarkastus toimii hyvänä pohjana hampaiden turvalliselle valkaisulle. Vastaanotolla tehtävä valkaisu on nopeampaa kuin kotivalkaisu. Mikäli haluat kuitenkin toteuttaa valkaisun kotioloissa, löytyy meiltä siihen soveltuva korkealuokkainen ja ennen kaikkea turvallinen, potilaalle yksilöllisesti valmistettavaan valkaisulusikkaan perustuva valkaisumenetelmä.