Hammas & Hammas

Yritys

YRITYS

Miten syntyi empaattinen hammaslääkärin vastaanotto, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin hammaslääkäritkin? Siihen tarvittiin ihan yksinkertainen oivallus muutamalta taitavalta hammaslääkäriltä, jotka asettivat itsensä asiakkaidensa asemaan. Sillä siinä asemassa on taitavinkin hammaslääkäri ihan joka vuosi, kun oman hammastarkastuksen aika koittaa. Näin se kävi.

TARINAMME

Taitavuudestaan ja ympärillään olevasta huipputeknologiasta huolimatta paraskaan hammaslääkäri ei voi hoitaa omia hampaitaan. Mihin hän haluaa mennä? Tutulle hammaslääkärille tietysti. Mutta ei ihan kenelle tahansa tutulle, vaan sille jolla on vähintään yhtä hyvät laitteet ja osaaminen kuin itsellä. Ja juuri sille tutulle, joka on lähellä. Mieluiten tässä kotikulmilla, jotta vastaanotolle on helppo piipahtaa silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Ja vaatimuksia on vieläkin enemmän. Tutun hammaslääkärin on oltava ystävällinen ja mukava tyyppi, joka kuuntelee toiveita ja neuvottelee hoidon vaihtoehdoista. Eikä yllätä järkyttävällä laskulla. Laadukas työ toki maksaa, mutta kohtuus kaikessa.

Näin syntyi Hammas & Hammas  – moderni ja kotoisa hammaslääkärivastaanotto aivan naapurissasi.